Ilmoittautuminen Meriharjuun on auki!

 

Ilmoittaudu

Tapahtumaan voi osallistua joko lauantaille tai sunnuntaille. Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.5.2023, tai kun osallistujia on molemmille päiville 30 yksilöä tai kuvausryhmää. Jokaisen osallistujan tulee maksaa 10€ pääsymaksu tapahtumaan. Maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla.

Olemme muuttaneet ilmoittautumiskäytäntöä niin, että päiväkohtaisen lomakkeiden sijaan täytetään ilmoittautumislomake joko yksilönä tai ryhmänä. Jos olet tulossa tapahtumaan yksin ilman cosplayparia, -ryhmää tai omaa kuvaajaa, täytä yksilölomake. Jos olet tulossa tapahtumaan ryhmäcossissa, parin kanssa tai olet sopinut tietyn kuvaajan kanssa shootista ja kuvaaja aikoo kuvata vain sinua tai tiettyjä tapahtuman kävijöitä, täytä ryhmälomake.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kesän aikana ennen tapahtumaa tarkempaa infoa sekä ohjeistuksia koskien tapahtumaa sekä sen käytäntöjä.

Yksilöilmoittautuminen: https://forms.gle/zLqjDosjePi5TGrW9

Ryhmäilmoittautuminen: https://forms.gle/nfJEsNBwXnyAKhSR6

FAQ

Tulin kipeäksi tai jotain muuta tapahtui enkä voi osallistua shoottiin, mitä teen? Ilmoita meille tilanteesi sähköpostilla. Emme voi palauttaa pääsymaksuasi, mutta voimme pitää sinulle paikkaa seuraavan vuoden shoottiin.

Olen tulossa paikalle kaverini kanssa, mutta cossaamme eri sarjoista emmekä ole valokuvattavana samoissa photoshoot-kuvissa. Täytämmekö yksilö- vai ryhmälomakkeen? Kumpikin täyttää oman yksilölomakkeen. Ryhmälomake koskee esim. ryhmiä tai pareja, jotka aikovat liikkua tapahtumassa ryhmässä ja ovat samoissa photoshoot-kuvissa kuvattavana. Ryhmälomakkeen voi täyttää myös silloin, kun cossaaja ilmoittautuu kuvaajakaverinsa kanssa niin, että kuvaaja kuvaa vain tätä cossaajakaveria/kavereita.

Mikäli ilmoittautumiseen tai tapahtumaan liittyen herää kysymyksiä, meihin voi olla yhteydessä niin sosiaalisen median kanavissamme (Facebook, Twitter ja Instagram) sekä sähköpostilla pkscosplay@gmail.com.

Nähdään Meriharjussa!

Jätä kommentti

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close