Toiminta

Toiminta toistaiseksi tauolla korona-epidemian asettamien rajoitusten vuoksi!

Pikkujoulumiitit ovat olleet hyvin suosittuja vuodesta toiseen

Toimintamme keskittyy cosplayn harrastamisen ympärille. Järjestämme vuosittaisen toimintakautemme aikana yleensä viikottaisia miittejä harrastajille. Miitit ovat hyvin vapaamuotoisia kokoontumisia, joissa harrastajat pääsevät juttelemaan cosplaysta, animesta, mangasta tai mistä tahansa mieleen juolahtavasta aiheesta! Miitit toimivat nyyttäriperiaatteella, eli jos tahdot herkutella miitissä, sinun odotetaan tuovan syötävät itse.

Monet myös hyödyntävät miittejä edistääkseen asujaan, esimerkiksi kaavoja tekemällä tai käsin ommeltavia osia työstämällä. Riippuu miittitilasta, millaiseen tekemiseen on tilaa ja tarvikkeita.

Kuvaa Pauligin huvilan sisältä

Ajoittain järjestämme myös tapahtumia, esimerkiksi avoimia photoshootteja, minne cossaajat voivat tulla kuvaamaan tai kuvattaviksi. Olemme järjestäneet photoshootteja Suomenlinnassa, Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa sekä Pauligin huvilalla! Vuonna 2018 järjestimme myös ensimmäiset Cosplaytonkijaiset, jonne cossaajat saivat tuoda käyttämättä jääneitä kankaita, nauhoja, peruukkeja ja muita tarvikkeita.

Yksi vastaus artikkeliiin “Toiminta

Jätä kommentti

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close