Photoshoot-tapahtuma Meriharjussa

Pääkaupunkiseudun Cosplay Ry järjestää kesällä 2021 photoshoot-tapahtuman Meriharjun luontotalossa heinäkuussa 24.-25.7.2021. Tapahtuma järjestetään kahtena erillisenä päivänä, joista kummassakin on eri osallistujat kontaktien minimoimiseksi. Molempina päivinä taloon pääsee 30 osallistujaa per päivä. Vaikka kolmikerroksisessa jugend-tyylisessä talossa riittää tilaa, rajoituksella pyritään takaamaan, että mahdollisimman moni pääsee kuvaamaan tai kuvattavaksi Meriharjun tiloissa turvallisesti. 

Tapahtumassa on kaikkien osallistujien käytettävissä kuvaajia ja cosplaymammoja auttamaan puvun pukemisessa tai kuvaustilanteissa. Kuvaajia voi pyytää ottamaan kuvia milloin tahansa, kun kuvaaja on vapaana. Kuvaajilla on selkeä merkki, josta tunnistat heidät tapahtuman kuvaajiksi. Mammoja voit pyytää avuksi, jos asussasi on esimerkiksi osia joihin tarvitset toisen ihmisen apua, kuten kiristettävä korsetti tai koristeita joita et saa itse kiinnitettyä.

Mikäli sinulla on tiedossa esimerkiksi oma malli tai kuvaaja, ja tahtoisit ottaa kuvia juuri hänen kanssaan tapahtumassamme, sekä sinun että malli/kuvaajan tulee täyttää omat ilmoittautumislomakkeenne. Toivomme, että kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet tulevat kuvaamaan eikä vain hengaamaan, jotta mahdollisimman monella halukkaalla olisi tilaisuus osallistua photoshoottiin!

Tapahtumaan pääsee sisään vain ennakkoon lomakkeen kautta ilmoittautuneet. Tapahtuma on päihteetön ja ikärajaton. 

Ilmoittaudu LAUANTAILLE tästä: https://forms.gle/sUWVuWQbSR4zBFXr6

Ilmoittaudu SUNNUNTAILLE tästä: https://forms.gle/msvhofUro8tKnByK8

Tarkemmat tiedot tapahtumasta lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

Kysyttävää? Lähetä sähköpostia pkscosplay@gmail.com tai viestiä somekanavoihimme!

Nähdään Meriharjussa!

Jätä kommentti

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close