Yhdistys

HISTORIA
Pääkaupunkiseudun cosplay on vuonna 2010 perustettu yhteisö Helsingissä ja sen lähiseudulla asuville alan harrastajille. Tarkoituksena oli saattaa yhteen alueella asuvat ja oleskelevat cosplay-harrastajat, joiden kanssa jakaa tietotaitoa ja ennen kaikkea luoda tilaisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen coniskenen ulkopuolella. Vuonna 2012, toiminnan jatkumisen takaamiseksi, harrastelijaporukasta päätettiin luoda oikea yhdistys. 26.1.2015 yhdistys vietiin rekisteriin ja Pääkaupunkiseudun cosplay ry perustettiin.

TOIMINTA
Yhdistyksen toiminta on ja on aina ollut hyvin vapaamuotoista ja rentoa. Perustapaamisiin osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäasen ja toimintamme on hyvin pitkälle maksutonta. Toimintaperiaatteemme on hyvin hippimäinen eli kaikki, jotka jakavat aatteemme – tässä tapauksen rakkauden cosplayta kohtaan – ovat perhettämme. Tapahtumiimme, ellei siitä erikseen toisin mainita, on vapaa pääsy ja kuka tahansa siis voi ilmestyä paikalle ilman erillistä ilmoittautumista.

JÄSENYYS
Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on maksutonta. Jäsenrekisteriin ilmoitetaan nimi ja asuinpaikkakunta, sekä halutessa syntymäaika ja sähköpostiosoite. Syntymäaika mahdollisia K-15 tai K-18 tapahtumia varten ja sähköposti postituslistallemme liittymistä varten. Jäsenen ainoa velvollisuus on noudattaa hyviä käytöstapoja ja ylläpitää suvaitsevaista ilmapiiriä. Jäseneksi liityttyä saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen tapahtumista sekä pystyt osallistumaan ja ennen kaikkea myös vaikuttamaan kaikkeen toimintaamme. Jäseneksi voit ilmoittautua joko yhdistyksen tapahtumissa tai sähköpostilla ilmoittamalla alussa mainitut tiedot osoitteeseen pkscosplay[at]gmail.com

Pääkaupunkiseudun cosplay yhdistyksen säännöt
Pääkaupunkiseudun cosplay yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2013

KOKOUKSET
Kaikkiin yhdistyksen kokouksiin on kaikilla jäsenillä oikeus osallistua. Jäsenten valitsema hallitus voi tehdä päätöksiä myös keskenään, mutta kaikilla kokouksessa paikalla olevilla yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus.

Seuraavan kokouksen esityslista: Kevätkokous 8.2.2013

Pöytäkirjat:
8.2.2013 – Kevätkokous
21.9.2012 – Syyskokous
3.8.2012
14.5.2012
16.3.2012 – Kevätkokous
10.2.2012 – Perustamiskokous

Kausi 2013
Toimintasuunnitelma vuodelle 2013
Budjetti 2013

Kausi 2012
Toimintasuunnitelma vuodelle 2012
Tilinpäätös ja Tase

 

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Yhdistys

  1. Hei, kysyisin täälläkin noista tanssiaisita. Ovathan tulassa tänäkin vuonna?? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close