CosplayExpress Animeconiin 2015

Animecon04Tulemme taas! CosplayExpress starttaa tuttuun tapaan Helsingistä ja vie bussilastillisen anime- ja cosplayharrastajia Lahden kautta kohti Kuopion Animeconia kesällä 2015. Bussikyytimme on helppokäyttöinen ja turvallinen – kyytiläisemme pääsevät Kuopiossa suoraan lattiamajoitukseen ja takaisin lähdemme suoraan conipaikalta. Kyytimme  on myös erittäin edullinen – edestakainen reissu hyvän seuran kera maksaa vain 40 €/hlö.  Lähtö pe 10.7.2015 [klo 16:00] Helsingistä, Kiasman edestä, Lahden linja-autoasemalta lähdemme n. 17:30 ja Kuopiossa olemme n. klo 23:00 jälkeen. Kuopiossa kyydistä voi jäädä joko Haapaniemen koulun lattiamajoituksessa (animecon siirtää kaikki bussikyytiläiset tähän kouluun heidän niin halutessaan), Rauhalahdessa tai Kuopion linja-autoasemalla. Paluulähtö su 12.7.2015 [n. klo 17:00] conipaikan eli Kuopion musiikkitalon takaa ja olemme Lahdessa takaisin n. 23:00 ja Helsingissä puolenyön jälkeen. Aikataulut tarkentutuvat toukokuun aikana. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakeella!

Ilmoittatumislomake

Mukaan kannattaa ilmoittautua heti, paikkoja on rajoitetusti. Mikäli aijot majoittua lattiamajoituksessa, ilmoita Animeconille majoitus[at]animecon.fi tulevasi CosplayExpressillä – tällöin he sijoittavat sinut automaattisesti bussikyydille varattuun Haapaniemenkouluun.

————————————————–

Varaustilanne 35/45

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “CosplayExpress Animeconiin 2015

  1. Paluuviite: Cosplay Express AnimeConiin 2014 | Pääkaupunkiseudun cosplay yhdistys

  2. Hei, lukisitteko sähköpostinne, kiitos! Inhottaa olla näin tungetteleva, mutta kun kyseessä on kyyti Kuopioon ja takaisin ja CosplayExpressin maksuajan päättyminen, niin olen aika epätoivoinen saamaan yhteyttä ja selvyyttä tähän asiaan 😦

    • Pahoittelemme suuresti huonoa yhteydenottoa. Kesälomasijaisuudet ovat sekoittaneet jopa yhdistystoimintaa, mutta nyt on sähköpostit lähetetty, toivottavasti saamme tarjota sinulle mukavan matkan Kuopioon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s