Perjantaiset vakimiitit takaisin Happeen!

Palaamme taas vanhoihin tuttuihin tiloihin, eli Happeen! Remontti on vihdoin ohi, joten Nuorten toimintakeskus Happi on taas meille käytössä. Meille on sieltä tuttuun tapaan varattu Konflikti-tila (4.kerros) joka perjantai 17:00 – 20:30 kesään asti. Miittitilat ja ajankohta pysyy samana kevätkauden viimeiseen miittiin asti (26.5), ellei toisin mainita.

Vaikka 14.4 on pyhäpäivä, niin tapaamme silti miitin merkeissä Hapessa! Juhlistamme Happeen palaamista pienimuotoisen nyyttärin muodossa ja pelejäkin voi ottaa mukaan. Otathan siis mukaan pientä naposteltavaa jaettavaksi muille ja tule viettämään mahtava pitkäperjantai muiden cossaajien kanssa!

Pyhäpäivän takia Hapen ovet ovat lukossa, joten ethän pelästy kun saavut paikalle. Kokoonnumme sisäaulassa ja odotamme siellä noin vartin miittiin tulijoita. Mikäli myöhästyt tai saavut paikalle myöhemmin, niin voit soittaa tähän numeroon ja pyytää oven avausta 0442981995.

Happi on Sörnäisissä ja sinne pääsee helposti julkisilla. Sörnäisten metroasemalta on noin 5 minuutin kävelymatka. Tervetuloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close