Cosplay-tanssiaiset 2016: kiitokset ja palautekysely

Uuden vuoden cosplay-tanssiaiset 2016 ovat nyt onnistuneesti takanapäin. On siis kiitosten ja jälkipuinnin aika!

Tanssiaisia ei ollut mahdollista toteuttaa ilman useita yhteistyökumppaneita ja ihmisiä. Kiitämme Cosvisionia avusta lipunmyynnin organisoinnissa,  Nuorten toimintakeskus Happea tanssiharjoitustilojen tarjoamisesta sekä AGA:a sponsoroinnista tanssiaisten koristeissa. Kulttuuriareena Glorialle osoitamme mielettömän suuren kiitoksen niin tanssiaisia edeltävästä tuesta ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä kuin myös tapahtuman isännöinnistä. Ennen kaikkea kiitämme kuitenkin kaikkia niitä vastaavia, vänkäreitä, tanssiopettajia ja muita tyyppejä, jotka uhrasivat lukemattomia työntunteja ja panivat kortensa kekoon tapahtuman eteen. Olette aivan mahtavia!

Suuri kiitos kuuluu luonnollisesti myös teille, arvon kävijät, jotka saavuitte paikan päälle ja teitte päivästä ikimuistoisen. KIITOS! ❤

Osa tanssiaisista otetuista tallenteista on jo ehtinyt nettiin asti. Tunnelmia tapahtumasta pääsee ihastelemaan esimerkiksi Glorian Flickr-sivulta sekä Conikuvat.fi-palvelusta. Näistä jälkimmäisestä tulee löytymään kaikki kuvauspalvelun ottamat kuvat sekä myös tapahtuman yleiskuvat. Linkkejä kuva- ja mahdollisesti muuhun mediasisältöön pyritään kokoamaan sivuston Media-osioon.

Cosplay-tanssiaisten historia jää tuskin tähän, sillä tekijätiimi on siirtänyt jo katseensa kohti tulevaa. Jotta voisimme kuitenkin tarjota kävijöillemme parasta myös jatkossa, toivomme kävijöidemme käyttävän muutaman hetken ja käymään vastaamassa tapahtuman kehittämistä koskevaan palautekyselyyn. Kävijäkysely löytyy alla olevan linkin takaa ja siihen voi vastata sunnuntaihin 24.1.2016 klo 18 asti.

KLIKKAA TÄSTÄ PÄÄSTÄKSESI KÄVIJÄKYSELYYN!

Tähän loppuun vielä muutama sana löytötavaroista. Tapahtuman jälkeen Glorialta löytyi jokunen tavara vailla omistajaa. Mikäli huomasit tanssiaisten jälkeen jättäneesi jotain tapahtumapaikalle, niin kehotamme olemaan yhteydessä suoraan Gloriaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close