Piiiitkä perjantai

18.4.2014 Nuorten toimintakeskus Hapen (Sörnäisten rantatie 31) alakerrassa Cosplay workshop, klo 12:30 alkaen. Pidämme ovet lukittuina ”ulkopuolisten” varalta, mutta sisään pääsee soittamalla ovikelloa tai rimpauttamalla allekirjoittaneelle numeroon 040 722 0698 (nämä ohjeet tulevat lukemaan myös ovessa). Vapaa pääsy, sen kuin ilmaannutte paikalle.
Luvassa mm.

Hapen sisäänkäynti
Hapen sisäänkäynti
  • Cosplay workshop – tilassa n. 5 ompelukonetta, saumuri, kaavapaperia, kaavoja, kangasvärejä, maaleja, kuumailmapuhaltimet, hiustenkuivaaja, kuumaliimapistoolit yms. Varaathan varmuuden vuoksi kolikoita – osassa tarvikkeista saattaa olla pieni tarvike maksu (mm. saumurin käyttö 0,40 € ommeltu metri)
  • Yhteisleivontaa/buffet – teemme ainakin pizzaa jokaisen toivomalla täytteellä. Parin euron osallistumismaksu (jolla maksetaan tarvikkeet).
  • Dance Central + muita pelejä – paikalla Xbox360 eli jonkinlaista tappelupeliturnausta varmaankin aina luvassa. Voit myös ottaa omat pelisi mukaan ja gamettaa kymmenen tuntia putkeen 😉
  • Munajahti! – mikäli jaksamme, teemme munajahdin, pääsiäsivisan tms. pieniä leikkimielisiä kisoja/pelejä, joissa palkintona sukklaamunia.
  • Cosplay vertaistukiryhmä – apua niin cosplayahdistuksiin kuin neuvoja asujen valmistukseen, maskeeraukseen tms. Paikalla myös worblan työstöä.

Omien tarvikkeiden, ompelukoneiden yms. tuominen suositeltavaa mikäli aikeissa vääntää asuja enemmänkin 🙂

KuvaSamana päivänä klo 22:00 alkaen kauan odotettu Baccano allnightter! Lauantaiaamusta luvassa myös jotain muuta animua, sarjoja, elokuvia tms. Jokainen tuo omat eväät, tilassa käytössä uuni, kahvinkeitin ja mikro. Vapaa pääsy, mutta ennakkoilmoittautuminen! Täyttämällä osallistumislomakkeen, liityt samalla Pääkaupunkiseudun cosplay-yhdistyksen jäseneksi ja hyväksyt yhdistyksen säännöt (mikäli et ole jo jäsen). Jäseneksi liittyminen ja oleminen on täysin maksutonta.

Toki allnightteriin saa osallistua hengausmielessäkin ja urhoollisimmat voivat jatkaa pukujensa työstöä aamun asti 😉

Tiloissa ei saa nukkua! Kaikki yöllä väsähtävät lähetetään kotiin. Turha myöskään mainita, että kaikkien päihteiden nauttiminen tiloissa on kielletty, samoin kuin päihtyneenä paikalle tuleminen.

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Piiiitkä perjantai

  1. Miksi, miksi en asu pääkaupunkiseudulla. Kuulostaa hauskalta päivältä, toivotankin näin hyvää pääsiäistä koko jengille!

    1. No voi höh 😦 Tosin ei se kaikille ole este… meille on tulossa porukkaa mm. Kuopiosta, Tampereelta ja Kouvolasta 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close