Tanssiais-infoa

577578_10201520109739242_2016766082_n
Valmiit kortit sängyllä odottamassa kuoria

Vähän reilu viikko sitten PCläisillä oli korttisulkeiset eli askartelimme Hapessa n. 80 kutsukorttia teille, rakkaat tanssiaisvieraamme. Nyt ne ovat kaikki postitettu ja on aika jakaa hieman tärkeää tanssiais-infoa 🙂

  • Tapahtuma on ehdottomasti päihteetön. Paikalle ei saa tulla päihtyneenä, eikä tiloissa saa käyttää alkoholia. Myös muiden huumausaineiden käyttö on luonnollisestikin kielletty. Tupakointi ulko-ovien välittömässä läheisyydessä on kielletty.
  • Tapahtumaan saa tuoda proppeja, kunhan ottaa niistä vastuun itse. Tilat eivät ole kovin suuret, joten valtavien proppien kanssa liikkuminen tulee varmasti olemaan hankalaa. Aidon näköiset asereplikat täytyy sisään tullessa näyttää järjestyksenvalvojille.
  • Aidot teräaseet, olivat ne kuinka tylsiä tahansa, saavat olla esillä vain ja ainoastaan kuvauspalvelun tiloissa.

   tapahtumapaikka
   Karkea kuvaus tapahtumapaikasta
  • Tapahtumassa ei ole vartioitua narikkaa, joten mikäli et luota kanssacossaajiisi, pidäthän arvotavarasi mukanasi.
  • Avaamme ovet lauantaina klo 16:00, mutta tanssiaiset alkavat virallisesti klo 18:00 ja toivoisimmekin kaikkien vieraidemme saapuvan ennen tätä – suljemme ovet klo 18:00 ja tämän jälkeen järjestyksenvalvojat huolehtivat ovien avaamisesta.
  • Tapahtumapaikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Helsingille harvinaisesti vieressä on 24h maksuton parkkialue [panimokatu] ja niin metro, bussi kuin ratikkapysäkillekin kävelee viidessä minuutissa. Liitteenä kartta.

   kartta-tanssi

 

 • Alunperin lupaamamme pukeutumistilat eivät ole järjestyneet suunnitelmiemme mukaisesti. Tiloissamme on kuitenkin kohtuulliset WC-tilat, joten pukeutuminen paikan päällä onnistuu. Yleisissä vessoissa saa siis käyttää lakkoja yms. hajusteita. Näiden käyttö Inva WC:ssä sen sijaan on kielletty.

Tanssiaisethan ovat samalla meidän, pääkaupunkiseudun cosplay-yhdistyksen pikkujoulut. Emme järjestä näitä tanssiaisia vain teille, vaan myös meille itsellemme. Tästä syystä meillä ei ole ”palkattua” työvoimaa muita kuin kuvauspalvelu ja järjestyksenvalvojat – ja jopa heille on yritetty luoda tilaisuus päästä nauttimaan pikkujouluistamme 🙂 Tämän mainitsen siksi, että kaikki; cosplaytuomareista juontajiin, vesipisteiden täyttäjiin ja lipuntarkastajiin ovat vieraitamme, jotka ovat maksaneet lippunsa aivan kuten kaikki muutkin. Olkaa siis kärsivällisiä ja muistakaa, että ikkunalaudalle jättämänne mukin kerää henkilö, joka on ollut paikalla yli 12 tuntia – ja joka on maksanut sen saman vitosen kuin sinäkin 😉

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Tanssiais-infoa

 1. Hei kysyisin täällä et onko tanssiaiset tulossa tänäkin vuonna?? 🙂

  1. Tänä vuonna jaksamme valitettavasti järjestää vain yhdistyksen jäsenille tarkoitetut pikkujoulutanssiaiset – katsotaan ehtisikö ensivuonna tulla isommalla ryminällä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close