Tanssiasten cosplaykilpailu

14.12.2013 Pääkaupunkiseudun cosplay-yhdistys järjestää cosplayhenkiset pikkujoulutanssiaiset. Yhdistyksellämme on ollut tapana pitää pieniä leikkimielisiä cosplaykilpailuja jäsentemme keskuudessa aina silloin tällöin, joten tanssiaisetkin saavat tietty oman cossikisansa.

Kyseessä on parikilpailu, johon voi ilmoittautua paikan päällä. Parin voit hommata etukäteen tai vasta paikan päältä. Paikalla pyörii myös muutama cosplayninja, jotka saattavat tulla kysymään juuri teitä mukaan kilpailuu. Rohkeasti vain mukaan. Kisaan saa osallistua lähdemaasta huolimatta hahmolla, josta löytyy referenssikuva. Omia hahmoja, designeja tai fanartteja ei siis sallita.

Tuomarit kiinnittävät huomiota pukujen lisäksi myös parin yhteensopivuuteen niin pukujen kuin hahmokemioidenkin suhteen.  Cosplayparin hahmojen ei kuitenkaan tarvitse olla samasta sarjasta.

Kilpailu koostuu ennakkotuomaroinnista ja pienestä lavakävelystä. Lavaosuudessa pelkkä poseeraus riittää. Halutessaan lavaa saa kuitenkin käyttää minuutin-parin verran esimerkiksi tanssahteluun tai teatraaliseen sisääntuloon. Taustamusiikkina tulee soimaan tanssiaismusiikki.

Palkintona on lahjakortteja ja muuta pientä mukavaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close