Quest for the key items

Karaoke-laulantaa. Tunnistatteko biisin?
Karaoke-laulantaa. Tunnistatteko biisin?

8.4.2013 klo 20:30 kahdentoista hengen partymme kokoontui Katajanokan terminaalissa. Tai no, sanotaan yhdeksän aikoihin, pientä eksymistä matkalla tietty joillekin tapahtui. Jaettuamme partymme neljän hengen tiimeihin, astuimme alukseen ja valmistauduimme kohti huomista Questia.

Party-jäsenemme erkaantuivat kukin tahoilleen täyttämään HP:t, MP:t ja käyttöitemit laivan taxfreessa ja ravintoloissa. Osa turvautui myöhemmin illalla myös potioneihin, jotka laskivat accuracya ja muutamaa muuta atribuuttia, mutta nostivat sitten taas toisia. Tämän turvin muutama partylainen sai muunmuassa ”nolaa itsesi karaokessa” acchievementin.

Aamun sarastaessa kävi ilmi, että yksi tiimin jäsenistä oli saanut ennen Questille lähtöä poisonin tai muuten vain tämän statsit eivät soveltuneet laivaelämään. Yhden tiimin siis valvottua yö etsien sopivaa potionia tai curea, sellaista kuitenkaan löytämättä, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähettää yksi jäsenistä takaisin Suomeen heti aamusta.

9.4.2013 ~klo 7:30 Quest for the key items alkoi sitten virallisesti. Tallinnan heräillessä pikkuhiljaa, osa partysta suuntasi vanhan kaupungin mäkkiin aamiaiselle, kun taas toiset tyytyivät terminaalin R-kioskin einesvalikoimaan. Kullakin oli vähän erilaiset ostokset mielessä, mutta ainakin Karnaluksissa, Kangasviidakossa ja Superalkossa tuli useampikin partylainen piipahdettua. Suunnitelmat mahdollisista photoshooteista siirrettiin yleisen väsymyksen vuoksi. Sen sijaan ajatus useamman päivän Tallinna-reissusta kera shoppailun ja shoottauksen nousi pöydälle, mutta siitä sitten joskus lisää…

Tallinnan edullinen hintataso houkutti monet tyhjentämään vaivalla ansaitut gillit, coinit ja muut mahdolliset valuutat. Tyhjät reput ja vetolaukut täyttyivät yhdessä matkalaisten mahojen kanssa. Neljän pintaan olivat kaikki partylaiset löytäneet takaisin Tallinnan pään terminaaliin ja saatuamme achievementit ”kiusaa kaveriasi yleisessä vessassa” ja ”kirkaise yleisessä vessassa”, möngimme takaisin laivaa. Tiimimme valloitti yhden laivan auloista lähes täysin ja siinä hitaasti HPta kerätessämme muutama tiimiläisemme kävi vielä suorittamassa ”osta yli 100 € tax-freestä” ja ”leiki valokuvaajaa ulkokannella” achievementit. Muuten loppumatka sujui hyvin väsyneessä, mutta hilpeässä tunnelmassa, juttujen rönsyillessä nostalgia OTPeistä OCeiden vertailuun.

Allekirjoittaneen Quest for the Key items sujui mallikkaasti ja kankaat kolmeen cossiin saatiin alle satasella. Ja tämä siis matkan hinta mukaan luettuna 😉

T: Nezumi

Niin edustavina kuin vain voi olla kun takana on muutamantunnin yöunet ja koko päivä liikkeellä ;)
Niin edustavina kuin vain voi olla kun takana on muutamantunnin yöunet ja koko päivä liikkeellä 😉

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close