Jäsenet esittäytyvät: team Nomrandy

Nimesi tai nimimerkkisi? Lirlys/Taika, Lapini/Tuike, Taisto ja Aida

Mitkä ovat PC-kytköksesi? Hengataan ja syödään kaikkien keksit paitsi Aida ei syö mitään.

Mitkä ovat Cosplay-kytköksesi? Taika tekee pukuja, Tuike tekee pukuja ja ruokaa, Aida kuvaa ja cossaa joskus jos sille tekee puvun, Taisto McGyver tekee proppeja kaikille [also pukuja itselleen].

Mikä tai mitkä ovat Cosplaysuosikkejasi Tuike ja Taika vihaavat kaikkea tasapuolisesti, Taistolla ei ole mielipidettä ja Aida ei ole paikalla. Kaikkien mielestä länsimaisia pelejä pitäisi cossata enemmän.

Kuinka kauan olet ollut kiinnostunut cosplaysta? Taika vuodesta 2005, aloitti cossaamisen 2006, Tuike vuodesta 2006 ja aloitti 2008, Taisto vuodesta 2009 ja Aida since vuosi X.

Mitä toivot tulevaisuudelta Cosplayn suhteen? Tuike haluaa saada puvut valmiiksi ajoissa ja hyvin, Taika haluaa vain saada puvut tehtyä, Taisto haluaa värkätä kaikkea tappavan eeppistä, jota ei ole ennen paljon tehty ja Aida haluaa oppia nukkumaan coneissa.

Mistä on hyvät cosplayt tehty? Tuike: ”Suzanne-satiinista, loimarista ja lakanasta.” Taika: ”Älä unohda suzanne-satiinia! Ja punanaamion peruukki.” Taisto: Siitä, että oikeasti tajuaa jotain siitä, miten asioiden kuuluu propeissa/puvun monimutkaisemmissa rakenteissa toimia ja keskittyy ulkonäön lisäksi siihen, että puku kestää käyttöä eikä sitä tarvitse kohdella kuin jotain ming-vaasia ja näyttää pirun awkwardilta kun pelkää sen hajoavan

päälle.

Onko elämää cosplayn ulkopuolella? Tuike: ”Ei. Etsimme kovasti mutta ei ole vielä löytynyt. Ehkä joku päivä löydämme mass relayn, jonka takana on cosplayn ulkopuolinen elämä. Ja sit sieltä tulee jotain pelottavia normaaleja ihmisiä” Taika: ”…Jotka me ammutaan.” Ei lisättävää muiden taholta.

Muuta sanottavaa? Ei. Tuike sanoo että ei saa aloittaa cosplayta, mutta Taisto kieltää lähettämästä negatiivisia viestejä vaikutusalttiille lapsille.

tumblr_mbjes49JGf1rgnu2io1_1280

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close